Verlan Meubelmakerij levert sinds 2010 maatwerk voor particuliere en zakelijke klanten.
Verlan Meubelmakerij levert sinds 2010 maatwerk voor particuliere en zakelijke klanten. (Foto: aangeleverd)

Verlan Meubelmakerij: passie en creativiteit

ZWAAGDIJK - Verlan Meubelmakerij in Zwaagdijk is een bedrijf waar passie en creativiteit samenkomen om uiteindelijk tot de beste en fraaiste oplossing te komen. Sinds 2010 levert het bedrijf maatwerk voor particuliere en zakelijke klanten.

Keukens, winkelinterieurs, wandkasten, tv-meubels en kantoorinrichting; slechts een greep uit de creaties die Verlan maakt. Het bedrijf levert maatwerk voor elk budget en eigenlijk is alles mogelijk. De klant kan alles helemaal naar wens laten maken. Een meubelstuk wordt zo meer dan gewoon een kast, het wordt onderdeel van iemands persoonlijke interieur.

Het bedrijf - tevens een erkend leerbedrijf - heeft zijn werkplaats in Zwaagdijk. Hier is de ruimte om te kunnen voldoen aan de groeiende stroom opdrachten en ook voor grotere projecten. Verlan is vooral actief in Noord-Holland; van Den Helder tot en met groot Amsterdam en van Alkmaar tot en met Enkhuizen. Inmiddels zijn al tientallen projecten voltooid. Op www.verlan.nl zijn voorbeelden te zien van projecten. De meubelmakers van Verlan genieten volop van hun werk. Zij vinden het een uitdaging om projecten goed af te ronden en klanten met een goed gevoel achter te laten.