Voor wie Indian Summer wil meemaken? Er zijn nog kaarten te koop.
Voor wie Indian Summer wil meemaken? Er zijn nog kaarten te koop. (Foto: Nathan Reinds)

Indian Summer Festival gaat XL

LANGEDIJK - Op de bühne, in het recreatiegebied Geestmerambacht, is de line-up onder meer Scooter, Golden Earring, Ronnie Flex & Deuxperience, Nick & Simon, Kraantje Pappie en Josylvio en gaat Indian Summer Festival dit jaar XL. Verwacht nieuwe podia, een XL Rudi's Après-Ski Bar, een reuzenrad en nog veel meer. Indian Summer Festival wordt dit jaar zaterdag 29 juni gehouden. Vrijdag 28 juni vindt een grootse pre-party plaats, die toegankelijk is met een Weekend XL Ticket. Meer dan tachtig procent van de tickets voor Indian Summer XL is verkocht.

Koop snel tickets

Indian Summer gaat zaterdag XL: Scooter is 29 juni de grote afsluiter. Deze legendarische Duitse band verkocht vorig jaar hun concert in AFAS Live binnen één dag uit. Het is een show met alles erop en eraan: danseressen, lasers... en alle hits. Alles aan deze show is Extra Large, daarom zijn zij de perfecte afsluiter. Daarnaast staat de legendarische rockband Golden Earring al jaren hoog op het wensenlijstje van het publiek, dit jaar is het de organisatie gelukt om ze te strikken. Vorig jaar waren Nick & Simon dé lievelingen van Indian Summer Festival en daarom zijn ze er ook in 2019 weer bij. De rest van het programma, met nog vele grote namen zoals ook Ronnie Flex & Deuxperience en Miss Montreal, kun je zien op de website van Indian Summer XL.

Full Experience

Nog meer feest op Camp Twilight ZoneCamp. Twilight Zone is de pre-party van Indian Summer XL waar het publiek vrijdag 28 juni los gaat op Deepend, Daredevils, Frenna en Stef Ekkel. Voor de Full Experience van Indian Summer XL zijn Weekend XL tickets verkrijgbaar: daarmee kan men naar de pre-party op vrijdag en mogen gasten overnachten op de camping.

Rudi's Après-Ski BarDit jaar is het maximale eSKIlatie bij Rudi's Après-Ski Bar. Gastheer Der Rudi en zijn vaste Haus-DJ Size Does Matter zijn weer van de partij. Maar ook ontvangt hij meesters van het feest Lamme Frans, Marco Kraats en Rob Ronalds in de vernieuwde XL-variant van Rudi's Après-Ski Bar.

Hardcore vibes

De vertrouwde Barbapapa 80's/90's stage komt weer terug naar de Geestmerambacht. Naast dj's als Klatsch und Klatsch, Alex van Oostrom en Tante Joke Karaoke band gaat hardcore-legende DUNE de Barbapapa 80s/90s stage compleet op zijn kop zetten. Trek een trainingspak aan en trek de Air Max maar alvast uit de kast.

Verkoop tickets

De kaartverkoop van Indian Summer XL gaat momenteel erg hard. Onlangs maakte het festival bekend dat meer dan tachtig procent van de tickets zijn verkocht. Wie wil erbij zijn? Wacht dan niet te lang met tickets kopen. Die zijn te koop via www.indiansummerfestival.nl. Ook het blokkenschema voor het festival is op de website te vinden. Een ticket voor de XL-zaterdag is te koop voor 55 euro, een Weekend XL Ticket (inclusief pre-party en twee nachten camping) voor 75 euro. Voor beide soorten tickets zijn ook groepsbundels (tien plus twee gratis) beschikbaar.