Mevrouw J. Stroet-Moelee ontvangt uit handen van Deen Supermarktmanager Sjaak Berkhout (l) en Dimitri Joosten van Joosten Hoorspecialisten een boodschappenpakket.
Mevrouw J. Stroet-Moelee ontvangt uit handen van Deen Supermarktmanager Sjaak Berkhout (l) en Dimitri Joosten van Joosten Hoorspecialisten een boodschappenpakket. (Foto: aangeleverd)

G'woon goed horen, G'woon goede boodschappen cadeau

HOORN - Mevrouw J. Stroet-Moelee ontving 20 juni uit handen van Deen Supermarktmanager Sjaak Berkhout en Dimitri Joosten van de gelijknamige hoorwinkel het eerste gratis boodschappenpakket, beschikbaar gesteld door Joosten Hoorspecialisten ter viering van hun vijfjarig jubileum.

Patricia Joosten van Joosten Hoorspecialisten: "Dit jaar bestaat onze vestiging in Hoorn vijf jaar. Al duizenden mensen hebben wij van een goed gehoor voorzien. Gedurende het jaar lanceren we een aantal acties te om onze klanten te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Niet alleen nieuwe klanten, ook bestaande klanten kunnen rekenen op speciale acties die we op onze website communiceren. Het idee voor de boodschappenactie ontstond door een klant die altijd zei: 'Ik wil gewoon goed kunnen horen'. Wij hebben deze meneer voorzien van prima hoortoestellen via zijn zorgverzekeraar en hij was daarna dik tevreden. Deen levert producten van het merk G'woon en omdat Deen bij ons aan de overkant is gesitueerd, viel het al snel samen: G'woon goed horen, daar hoort een G'woon boodschappenpakket bij! Zo krijgen klanten bij aanschaf van hoortoestellen uit één van de vijf zorgcategorieën een voucher waarmee ze een gratis boodschappenpakket kunnen afhalen bij Deen op het Stan Kentonhof. Klanten die voor een premium hooroplossing buiten de zorgverzekeraar om kiezen, krijgen een iPhone cadeau. En alle klanten die voor 31 oktober 2019 een hoortoestel aanschaffen (mag ook via de zorgverzekering), dingen mee naar een elektrische fiets." Joosten Hoorspecialisten, Leonard Bernsteinhof 3 in Hoorn. Van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via 0229-755133. Kijk ook op www.joostenhoorspecialisten.nl.