In het atelier in Zwaagdijk-Oost kunnen klanten zelf zien hoe de matrassen worden gemaakt.
In het atelier in Zwaagdijk-Oost kunnen klanten zelf zien hoe de matrassen worden gemaakt. (Foto: aangeleverd)

Matrassen met de hand op maat gemaakt

ZWAAGDIJK-OOST - Op zoek naar een nieuw matras? Dan is een bezoekje aan Matras op Maat in Zwaagdijk-Oost zeker de moeite waard. Na het maken van een afspraak worden bezoekers hier in het atelier ontvangen en kunnen zij met eigen ogen zien hoe de matrassen worden gemaakt.

In het atelier wordt stap voor stap uitleg gegeven over de verschillende materialen en de mogelijke combinaties. Na de uitleg kunnen bezoekers de verschillende materialen zelf proberen en eventueel combineren.

Volledig naar wens

Met een goed advies, het gevoel en de ervaring van de klant wordt een matras volledig in overleg samengesteld. Wie een persoonlijk matras koopt bij Matras op Maat, krijgt een matras da volledig naar wens is gemaakt. Ook afwijkende maten of modellen voor bijvoorbeeld een boot, caravan of camper zijn geen enkel probleem. De klant hoeft alleen maar de maten door te geven.

De doelstellingen van Matras Op Maat zijn: een hoge kwaliteit in de matrassen en een uitstekende service naar de klant.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.matrasopmaat.eu . E-mail: info@matrasopmaat.eu . Telefoon: 0229-750543. Het bezoekadres is Zwaagdijk 289 in Zwaagdijk-Oost (alleen te bezoeken op afspraak).