Project 7Plazahoorn bestaat uit twee vrijstaande bedrijfsverzamelgebouwen, omgeven door een ruim, groen perceel.
Project 7Plazahoorn bestaat uit twee vrijstaande bedrijfsverzamelgebouwen, omgeven door een ruim, groen perceel. (Foto: aangeleverd)

Multifunctionele bedrijfsunits 7Plazahoorn

REGIO - Wie langs de N23 Westfrisiaweg rijdt, ziet dagelijks nieuwe bouwactiviteiten op bedrijventerrein Zevenhuis. In september start ook de bouw van het representatieve bedrijfsverzamelgebouw 7Plazahoorn. De voorverkoop is nog maar nét gestart en de eerste bedrijfsunits zijn al verkocht aan enthousiaste en ambitieuze ondernemers.

Het nieuwe regionale bedrijventerrein Zevenhuis is erg in trek. Niet verwonderlijk, gezien de ligging direct aan de nieuwe verkeersader en het groene, waterrijke karakter.

Medio september start de volgende bouwfase op Zevenhuis aan de noordoostkant. Project 7Plazahoorn bestaat uit twee vrijstaande bedrijfsverzamelgebouwen, omgeven door een ruim, groen perceel. De 28 units zijn multifunctioneel én beschikbaar in diverse afmetingen. Zakelijk een goede keuze, maar ook privé een praktische optie voor bijvoorbeeld opslag of stalling van caravan, boot of camper. De belangstelling voor dit moderne, frisse complex is groot. De eerste units zijn inmiddels verkocht. De perfecte ligging en de duurzame bouw blijken grote pluspunten. De units worden gasloos opgeleverd. Als extra optie is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen. Het geheel is veilig afsluitbaar met een op afstand bedienbare elektrische schuifpoort aan de straatkant. De overige drie zijden krijgen een groene haag. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen opgenomen in het plan.

Voor ondernemers met ambitie en een gezonde dosis West-Friese arbeidsmentaliteit zijn er nog verschillende units te koop. Honderd procent financiering is mogelijk. Ook bestaat de mogelijkheid om een bedrijfsunit te huren. Informeer naar de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.7plaza.nl. Kijk ook op www.zevenhuis.nl.