Afbeelding
Foto: aangeleverd

Social media

Nu dat de examens achter de rug zijn en de vervolgstudies bekend zijn, worden in veel steden weer studentenkamers gezocht. Altijd een spannende tijd voor de studenten, maar zeker ook voor de ouders. Omdat heel veel ouders zelf ooit ook als student zijn begonnen met spullen van de Westfriese Beurs, nemen ze hun student graag mee naar ons om hun jeugd nog even te herbeleven. Gelukkig is de Westfriese Beurs vernieuwd en kan de jeugd het ook nu nog prima bij ons vinden in de combinatie tussen nieuw en oud.

Wij hebben om onze doelgroep te bereiken een filmpje voor social media opgenomen. Zo hebben wij een studentenkamer van twee bij drie nagebootst in onze lift waarin wij de 'must have' voor studenten hebben geplaatst: namelijk een tweepersoonsbed met daarnaast een kast en een simpel maar toch leuk bureau. Eerst hadden wij hem ingericht als mannelijke variant met veel industrieel groen en daarna gingen wij het inrichten in vrouwelijke variant met veel oud roze waar wij vervolgens een aantal foto's voor hebben gemaakt. Deze foto's moeten dan even ge-edit worden en rechthoekig gesneden voor Facebook en langwerpig voor Instagram. U snapt, ik wist niet dat er een verschil tussen zat!

Maar ik heb veel geleerd en ben supertrots op zowel het resultaat als onze figuranten en ik hoop dat jullie het filmpje allemaal gaan delen & liken via onze Facebook en Insta. Maar kom zeker ook gewoon een keer ouderwets binnenlopen want dat is net zo gezellig!

Nella

De Westfriese Beurs in Oosterblokker: uw marktplaats om de hoek waar de inbrenger tot 60 procent van de opbrengst krijgt. Al 30 jaar lang het adres voor het kopen en verkopen van meubelen en we maken er zoveel verhalen mee dat we ze graag willen delen.