Afbeelding
(Foto: Vincent de Vries)

Schellinkhout te Kijk

Vervolg van voorpagina

"Heel mooi dat ik hier tijdens Schellinkhout te Kijk mijn werk mag laten zien. Schilderen is voor mij een relaxte bezigheid, ik vergeet de tijd. Ik heb niet echt één bepaalde stijl, ik vind veel stijlen leuk en probeer steeds iets anders. Ook mijn onderwerpen zijn heel divers."

Meer bekendheid

Fredie vult aan: "De bamboetuin is een fantastische plek voor kunst en biedt veel mogelijkheden. Bamboe zelf is eigenlijk ook gewoon kunst. Het zou heel mooi zijn als meer kunstenaars op deze bijzondere plek willen exposeren. Een permanente expositie van wisselende kunstenaars; dat zou geweldig zijn. Deze tuin verdient écht meer aandacht en bekendheid. Wie interesse heeft, mag contact opnemen!"

Plattegrondflyer

Schellinkhout te Kijk is zondag 7 juli. Meer dan vijftig Schellinkhouters stellen hun tuin of erf open voor diverse activiteiten. Bij de toegangshekken ontvangen bezoekers een plattegrondflyer met alle deelnemers. Meer informatie: www.facebook.com/SchellinkhoutteKijk/ . Een andere keer een bezoekje brengen aan de bamboetuin? Bezoekers zijn op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom en op andere dagen op afspraak. Natuurlijk is de bamboe ook te koop.

Kijk voor meer informatie op www.bamboepark.nl of stuur een mailtje naar Fredie: info@fjskeramiek.nl. Meer weten over Schellinkhout te Kijk? Bezoek dan de Facebookpagina. Kijk ook op www.fkskeramiek.nl, de website van Fredie.