PinPin is de speciale gast van de Rabobank tijdens de Landbouwshow.
PinPin is de speciale gast van de Rabobank tijdens de Landbouwshow. (Foto: Miranda de Jong)

Mensen kennen PinPin misschien al van het online spel of als knuffel, maar maandag 5 augustus kunnen bezoekers van de Landbouwshow hem ook in levende lijve ontmoeten. Mascotte PinPin is dan van 10.00 tot 15.00 uur de speciale gast in de Rabobankstand.

PinPin komt naar Opmeer

Coolste zakgeld-app voor kinderen

Rabo PinPin is de hoofdpersoon in de coolste zakgeld-app op basis van augmented reality en is er speciaal voor kinderen van zes tot en met elf jaar én ouders. Deze leuke pinguïn leert kinderen al op jonge leeftijd verstandig met geld omgaan.

Zelf bankzaken regelen

Op latere leeftijd zullen kinderen zelf digitaal hun bankzaken moeten regelen, maar op jonge leeftijd komen ze ook al veel in aanraking met geld. Ze krijgen zakgeld, een beloning voor een mooi rapport of doen een heitje voor een karweitje.

Leren omgaan met geld

Kinderen die op jonge leeftijd met geld om leren gaan, plukken daar in de toekomst de vruchten van. Met Rabo PinPin leren kinderen spelenderwijs en in een veilige omgeving met geld omgaan.

Lijkt het je leuk om ook met PinPin te spelen? Kom dan tijdens de Landbouwshow naar de stand van Rabobank en download Rabo PinPin nu al in de app stores. Meer informatie: www.rabobank.nl/pinpin.