Casablanca Inn*** Monte Gordo ligt op slechts 200 meter van het strand en het centrum.
Casablanca Inn*** Monte Gordo ligt op slechts 200 meter van het strand en het centrum. (Foto: aangeleverd)

Volpension genieten aan de Algarve

8-daagse vliegreis vanaf € 299,- p.p.

Vakantie in de Algarve is genieten van prachtige stranden met kleine baaitjes, verstilde dorpjes en mooie natuurgebieden. Aan de maar liefst 170 km lange kustlijn liggen mooie badplaatsen als Quarteira en Albufeira, maar ook sfeervolle stadjes als Lagos en het mondaine Villamoura.

Verblijf is in boetiekhotel Casablanca Inn*** Monte Gordo op basis van volpension. Het hotel ligt op slechts 200 meter van het strand en het centrum.

Arrangement: Transavia retourvlucht Amsterdam - Faro, luchthavenbelasting en brandstofheffing, transfer luchthaven - accommodatie en v.v., 7 overnachtingen o.b.v. volpension in Casablanca Inn, glaasje wijn tijdens de maaltijden, Nederlandstalige reisleiding, twee keer een halve dag excursie met de bus.

Prijs is per persoon o.b.v. 2 personen per kamer en economy vlucht. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en € 25,- reserveringskosten per boeking. Ook vertrek vanaf Eindhoven en Rotterdam is mogelijk. De vanafprijs is beperkt beschikbaar op een aantal data. Deze aanbieding is te boeken t/m 26 augustus 2019.

Meer informatie/boeken:

www.tui.nl/RODI, bellen met TUI 088-0885885 (lokaal tarief), of langsgaan bij een TUI winkel o.v.v. RODI - winterzon Algarve - Hotel Casablanca Inn.

Op deze aanbieding zijn de ANVR/SGR-voorwaarden van toepassing.

Prachtige stranden.