Lenting verhuisd naar fonkelnieuw pand

DE GOORN - Lenting Techniek heeft sinds 1938 een naam hoog te houden op het gebied van loodgieterswerk en sanitaire installaties. Met zo'n 55 bevlogen medewerkers in dienst, mag Lenting zich met recht vakspecialist noemen. Wegens succes is de onderneming onlangs verhuisd naar een nieuw pand aan Schoffel 31 in De Goorn.

Zaterdag 31 augustus tussen 12.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om dit te vieren. Om 14.00 uur verricht Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland, de officiƫle openingshandeling.

Feestelijke opening 31 augustus

Dit jaar is het precies 82 jaar geleden dat Lenting Techniek werd opgericht. Van dorpssmid, loodgieter en fietsenmaker, groeide Lenting door tot specialist op het gebied van loodgieterswerk en sanitaire installaties.

Lenting Techniek is projectmatig actief in de westelijke helft van Nederland voor de realisatie van sanitaire-installaties (design & build) voor nieuwbouw of renovatie van onder andere: utiliteitsgebouwen, ziekenhuizen, fabrieken, scholen en appartementencomplexen. Lenting Waterservice en Legionella Pre-Care BV (sinds mei 2019 toegevoegd aan Lenting Techniek BV) zijn specialisten op het gebied van beheer en onderhoud van grotere drinkwaterinstallaties en complete legionellabeheer.

Wegens succes groeide Lenting uit het jasje van het voormalige bedrijfspand. De fonkelnieuwe huisvesting aan Schoffel 31 biedt het team van specialisten alle ruimte om hun werkzaamheden goed uit te voeren.

Tijdens de opening krijgen bezoekers een impressie van de locatie en ook een feestelijke borrel ontbreekt natuurlijk niet.