Nederlands bekendste hypnotiseur komt 13 en 14 september in Hotel Jules in Heerhugowaard.
Nederlands bekendste hypnotiseur komt 13 en 14 september in Hotel Jules in Heerhugowaard. (Foto: aangeleverd)

Rasti Rostelli's comeback

HEERHUGOWAARD - Met meer dan dertig jaar ervaring in hypnose trekt Roland van den Berg onder de naam Rasti Rostelli volle zalen met zijn telepathie- en hypnoseshows. Veel mensen kennen hem nog van verschillende tv-shows. In de loop der jaren heeft hij ruim vijftigduizend personen onder hypnose gebracht en bezochten meer dan achthonderdduizend mensen zijn shows. Na een korte pauze gemaakt te hebben, verbaast Rostelli met zijn nieuwe hypnose- en telepathieshow iedereen opnieuw.

'De fascinatie van het ontastbare' is wat hij het Nederlandse publiek opnieuw wil laten ervaren. Rostelli demonstreert bijvoorbeeld hoe hij zich laat blinddoeken door iemand uit het publiek en, zonder dat hij iets kan zien, zal hij met twee scherpe messen de twee citroenen lokaliseren die op de ogen liggen van een vrijwilliger uit het publiek. In het hypnosedeel van de show laat hij zien wat er allemaal mogelijk is onder hypnose. Iedereen die wil kan zich melden op het podium en meedoen aan de hypnose.
Gedurende twaalf minuten zullen de mensen onder begeleiding van meditatieve muziek naar een vlam staren en naar Rostelli's stem luisteren en in een diepe trance raken waar ze alleen uit ontwaken als hij hen in hun ogen blaast. Het meest indrukwekkende is wanneer Rostelli een slank meisje op het podium uitnodigt en net zo lang op haar inpraat dat zij zo sterk is als een boom. Zij wordt op de rugleuningen van twee stoelen gelegd, als een plank. Alleen haar nek en enkels rusten op de rugleuning van de stoel en wanneer Rostelli met zijn volle gewicht op de buik van het meisje gaat staan zonder dat ze doorzakt, kun je in de zaal een speld horen vallen.

Nederlands bekendste hypnotiseur komt 13 en 14 september in Hotel Jules in Heerhugowaard. Meer informatie en tickets voor deze show: www.rastirostelli.nl.