Doe bij M.M. Metamorphosis inspiratie op voor de komende herfst.
Doe bij M.M. Metamorphosis inspiratie op voor de komende herfst. (Foto: aangeleverd)

Herfst Open Dagen bij M.M. Metamorphosis

SLOOTDORP - Inspiratie opdoen voor de komende herfst? Bezoek dan donderdag 5, vrijdag 6 of zaterdag 7 september de Herfst Open Dagen van M.M. Metamorphosis in Slootdorp. Bezoekers zijn van 9.00 tot 18.00 uur van harte welkom.

De herfst inspireert met zijn prachtige kleurschakeringen. Voor de juiste inrichting van een bepaalde ruimte - rekening houdend met de functionaliteit en aangepast aan de behoefte van de vertrekken - kunnen klanten terecht bij M.M. Metamorphosis. Zorg voor harmonie en balans in de ruimte. Bij het realiseren van een plan maakt M.M. Metamorphosis een plattegrond en offerte. Of ze gaan meteen aan de slag met de ruimte. Dit kan op een eigen locatie, maar een afspraak maken in de showroom is natuurlijk ook mogelijk. Neem dan foto's van de ruimte of plattegrond mee. Dit alles is gratis bij afname van producten. Mail: marjolein.m@tiscali.nl of bericht via app Marjolein van Essen-Munter: 06-10080571. Bezoek ook de webshop op www.mm-metamophosis.nl.

Lichtplan

In het plan kan gebruik worden gemaakt van eigen of standaard-maatwerk-meubelen, raambekleding als gordijnen en houten lamellen. Ook vloeren en een passend lichtplan komen ter sprake. M.M. Metamorphosis levert ook de decoratieve benodigdheden zoals maatwerkproducten (uit eigen atelier), bloemwerk en lang houdbare arrangementen in fraaie potten, kruiken of op een pilaar.

Tips

Iedereen is welkom voor ideeën en tips tijdens de Herfst Open Dagen op de Schelpenbolweg 6 in Slootdorp. Openingstijden: donderdag en vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur en zaterdag de hele dag van 9.00 tot 17.00 uur.

Workshop

Belangstellenden kunnen hier ook terecht voor een interieur- of exterieurworkshop te volgen. Kosten: vanaf vijftien euro, inclusief koffie, thee en wat lekkers. Verder is het mogelijk om een plantaardig arrangement te maken met een eigen groep vanaf vier personen. Kosten: vanaf 25 euro, inclusief het werkstuk.

Kijk voor meer informatie op www.mm-metamorphosis.nl.