Nine Distel is per 1 september de nieuwe eigenaar van Budget Broodjes in Zwaag.
Nine Distel is per 1 september de nieuwe eigenaar van Budget Broodjes in Zwaag. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe eigenaar Budget Broodjes Zwaag

ZWAAG - Budget Broodjes Zwaag, gevestigd aan De Corantijn 31d op het bedrijventerrein Westfrisia in Zwaag, is vanaf 1 september het zakelijke kindje van Nine Distel (27) uit Alkmaar.

Nieuwe frisse look voor pand aan De Corantijn

Nine begon haar loopbaan als vijftienjarige bij de Budget Broodjes-vestiging in Alkmaar. Eerst als benjamin op de zaterdag en in vakanties, later als bijbaan tijdens haar HBO-studie Hotel en Eventmanagement in Amsterdam.

Neus voor zaken

Na het succesvol afronden van haar studie, sloot Nine fulltime aan bij het Budget Broodjes-team. Ze bleek een gedreven dame, met een neus voor zaken en een hart voor Budget Broodjes. Nine werkte zich op tot leidinggevende van de vestiging in Alkmaar.

Thuis

In mei 2017 waagde Nine de spannende sprong om Budget Broodjes Zwaag te leiden. Deze vestiging had in die tijd wat extra aandacht en liefde nodig, hetgeen Nine vol overgave en met succes gaf. Ze voelde zich al snel zó thuis, dat ze hier niet meer weg te denken was. Met een frisse nieuwe look kan Nine vanaf nu deze vestiging van Budget Broodjes eigen maken en zelf ondernemen.

Budget Broodjes

De Corantijn 31d

Zwaag

Telefoon: 0229-298989

www.budgetbroodjes.nl