Anita, Eline en Jeroen (v.l.n.r.) in de showroom van Woonwinkel Westeinde.
Anita, Eline en Jeroen (v.l.n.r.) in de showroom van Woonwinkel Westeinde. (Foto: aangeleverd)

'We doen graag een stapje extra'

ENKHUIZEN - Hoewel Woonwinkel Westeinde dit jaar z'n dertigjarig jubileum viert, verbazen mensen zich volgens eigenaren Jeroen en Anita Bot nog altijd over het grote assortiment. Aan De Dolfijn in Enkhuizen biedt de woonwinkel maar liefst tweeduizend vierkante meter woonplezier. Het jubileum moet natuurlijk gevierd worden en daarom komt Woonwinkel Westeinde met aantrekkelijke jubileumacties.

Dertig jaar woonplezier met Woonwinkel Westeinde

Dertig jaar geleden begon de winkel op het Westeinde in Enkhuizen (vandaar de naam), in een voormalige bollenschuur. In 1995 verhuisde de toenmalige eigenaar met zijn winkel naar De Dolfijn. "In de loop der jaren is natuurlijk veel veranderd", vertelt Jeroen." Zo is het aanbod woonaccessoires steeds meer uitgebreid." Anita: "Niet alleen de meubelen, ook de accessoires kopen we zelf in. Denk aan lampen, kussens, klokken en spiegels. Ook leuk om cadeau te doen!"

Woonwinkel Westeinde biedt een grote collectie banken, tafels, stoelen, kasten en bedden. Alles met een prima prijs-kwaliteitverhouding, zo laat Jeroen weten. Veel verschillende stijlen zijn in de mooie showroom vertegenwoordigd: van industrieel en modern tot landelijk. "De meubels kunnen op maat gemaakt worden", legt Jeroen uit. "Bij ons is heel veel mogelijk. We komen bij de klant thuis langs voor advies op maat, waar we overigens geen kosten voor in rekening brengen. De tijd nemen voor onze klanten vinden we heel belangrijk. We begrijpen het volkomen als iemand over een bepaalde aankoop moet nadenken. Veel mensen waarderen de gemoedelijke sfeer bij ons. Geen 'gepush', dat is niets voor ons. Bovendien doen we graag even een stapje extra voor onze klanten. En wanneer er tóch problemen zijn, dan proberen we die altijd snel op te lossen." Dat Jeroen en Anita een goede service belangrijk vinden, blijkt wel uit het feit dat de meubels gratis thuisbezorgd worden. En daar houdt het niet op, want de meubels worden voor de klant ook nog eens gratis gemonteerd. "Wat dat betreft bieden we een mooi totaalpakket", besluit Anita.

Woonwinkel Westeinde komt met speciale jubileumacties. Deze gelden tot en met 31 oktober. Klanten die een bank aanschaffen, krijgen daar gratis sierkussens bij. En op eetkamerstoelen geldt: zes halen, vijf betalen. Bij aankoop van een (boxspring)bed, geeft de woonwinkel een gratis dekbedovertrek naar keuze. Ten slotte betalen klanten voor elk tweede artikel (decoratie en lampen) de halve prijs. Al met al zeker een bezoekje aan de showroom waard!

Woonwinkel Westeinde is een CBW-erkende winkel. Adres: De Dolfijn 7 in Enkhuizen. Telefoon: 0228-319353. Meer informatie: www.wooncentrumwesteinde.nl. Let op: zondag 15 september is de winkel geopend van 11.00 tot 17.00 uur.