Open dag Sport- en Wellnesscenter De Dars

WERVERSHOOF - Klaar om fit te worden? Of de vakantiekilo's eraf te sporten? Kom zondag 15 september langs bij Sport- en Wellnesscenter De Dars in Wervershoof tijdens de open dag. Maak kennis met de club en proef de sfeer. Wie zich deze dag inschrijft als nieuw lid, bespaart op het inschrijfgeld (25 euro) en sport één maand gratis!

Er wordt altijd gestart met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én de doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De oefeningen voeren de deelnemers uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt een tweede introductieles ingepland, zodat sporters de eerste keren dat zij langskomen intensief begeleid worden. Vervolgens wordt elke zes weken een afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak wordt het trainingsschema bekeken en waar nodig aangepast. Ook wordt een meetafspraak ingepland of wordt de conditie getest met de fitheidstest. Zo kan het sportcenter de voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen.

Een abonnement is voor drie maanden geldig en daarna maandelijks opzegbaar. Ook is het mogelijk om kosteloos het abonnement tijdelijk stop te zetten, bijvoorbeeld tijdens een vakantie. Natuurlijk gaat de open dag gepaard met een leuke actie. Wie zich zondag 15 september tussen 10.00 en 15.00 uur inschrijft als nieuw lid, hoeft geen inschrijfgeld (25 euro) te betalen. Geïnteresseerden kunnen zich ook via de website inschrijven. Dat kan de hele dag.

Het adres is Europasingel 114 in Wervershoof. Telefoon: 0228-583500. Meer informatie: www.dedars.nl. Volg De Dars ook op Instagram en Facebook.