Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Column Westfriese Beurs

Angelina Jolie

Angelina Jolie en de Westfriese Beurs. Wat is het verband?

Nou, het zit zo: een half jaar geleden kregen wij een hele mooie grote kast en eethoek binnen van een vaste klant die het geluk heeft op de Prinsengracht in Amsterdam te wonen. De kast was wel drie meter hoog en de eettafel kwam met twaalf stoelen. Dat kreeg heel wat bekijks bij ons op de beurs.

Verliefd

Toen de familie Groot langskwam werden zij opslag verliefd op de eethoek. Zij zijn van plan om een bed & breakfast te beginnen in Frankrijk en het zou daar prachtig staan. Ze wisten alleen de maten daar niet meer en de eethoek was behoorlijk groot. Ze wilden de eethoek graag reserveren tot ze meer wisten. In september gingen ze terug naar Frankrijk en dan zouden ze kunnen meten. Inmiddels weten we dat de aankoop doorgaat en gezien we de eethoek nog even opgeslagen houden voor hen, zien we veel liefhebbers de eethoek bewonderen.

Frankrijk

Gislez, de inbrenger van de tafel, kwam bij ons binnen en vroeg ze zich af waarom de eethoek nog steeds bij ons stond. Ik vertelde haar dat deze helemaal naar Frankrijk gaat. "Daar komt hij ook vandaan", vertelde zij. "We hebben hem daar laten maken maar nu zijn de meubels van de fabrikant onbetaalbaar geworden. Zij hebben namelijk de meubels voor het huis van Brad Pitt en Angelina Jolie gemaakt."

En zo hebben wij dus een connectie met Brad en Angelina. Grappig, toch?

Nella

De Westfriese Beurs in Oosterblokker: uw marktplaats om de hoek waar de inbrenger tot 60 procent van de opbrengst krijgt. Al 30 jaar lang het adres voor het kopen en verkopen van meubelen en we maken er zoveel verhalen mee dat we ze graag willen delen.