DEEN opent vernieuwde, milieuvriendelijke winkel in Blokker

BLOKKER - DEEN opende woensdag 25 september haar totaal vernieuwde winkel aan de Westerblokker 115 in Blokker. De winkel is een aantal weken gesloten geweest, maar is dan ook rigoureus verbouwd. De winkel is milieuvriendelijk gemaakt en daarnaast voorzien van een geheel nieuwe gevel met een verhoogd dak, een nieuwe vloer en nieuw meubilair.

De winkel is lekker ruim met een vloeroppervlakte van ongeveer 1200 m2. De winkel heeft negen kassa's, vier hiervan zijn zelfscankassa's, wat het afrekenen extra snel maakt. Parkeren bij de winkel is geen probleem, want de winkel is gelegen aan een ruim parkeerterrein. De hele gevel van de winkel is vernieuwd en opgeknapt en voorzien van isolatie en LED-verlichting. Daarnaast is de winkel voorzien van een nieuwe vloer met vloerverwarming, die verwarmd wordt uit de koelinstallatie. Ventilatie en koelingen zijn nieuw en de winkel is geheel gasloos. Door deze verbouwing is de winkel toekomstbestendig.

Liefhebbers van goed en lekker eten kunnen uitstekend terecht bij DEEN Blokker. In de winkel wordt onder andere heerlijke sushi verkocht. Naast sushi en verse pizza's zijn ook belegde broodjes, verse vruchtensappen en een uitgebreid assortiment tapas verkrijgbaar. Natuurlijk biedt de winkel volop keuze in verse vleeswaren, brood en kaas. Geen zin om te koken? De maaltijden uit de eigen keuken van DEEN smaken als zelfgemaakt, worden iedere dag vers gemaakt en liggen dezelfde dag nog in de winkel. De ruime groente- en fruitafdeling biedt een gevarieerd assortiment aan dagverse groente en fruit en er is keuze uit een uitgebreid assortiment biologische producten. De bloemen- en plantenafdeling is het visitekaartje van de winkel. Alle bloemen en planten worden dagelijks door DEEN zelf ingekocht op de veiling en staan 's middags al in de winkels.

Als oer-Hollands familiebedrijf is DEEN enorm trots op de medewerkers. Dat ook de medewerkers van DEEN het goed naar hun zin hebben, blijkt wel uit het feit dat DEEN ieder jaar hoog eindigt in de verkiezing 'Beste werkgever van Nederland'. In de nieuwe winkel laat DEEN zien waar zij voor staat: een mooi assortiment, een goede service, scherpe aanbiedingen en kakelverse producten van hoge kwaliteit.

Supermarktmanager Melvin Diephuis en zijn team zijn erg enthousiast over de nieuwe supermarkt. "Sinds 25 september staat in Blokker de mooiste winkel van DEEN. Mijn team en ik zijn trots in deze winkel te mogen werken. Wij nodigen iedereen van harte uit om langs te komen."