PK Deuren: specialist in garage- en bedrijfsdeuren

WERVERSHOOF - PK Deuren is de specialist in West-Friesland voor garage- en bedrijfsdeuren. Paul Kersting vertelt dat de vraag naar geïsoleerde deuren en rolluiken toeneemt. "Met name bij veel woningen met een aangebouwde of inpandige garage, waar vaak nog een niet-geïsoleerde deur wordt toegepast, is een hoge besparing haalbaar."

"De enkelwandige garagedeur trekt heel veel kou en tocht aan", gaat Paul verder. "Met onze 40 en 45 millimeter dikke deuren is hier een grote besparing haalbaar. Warm in de winter maar ook koel in de zomer. Onze geïsoleerde rolluiken helpen de rest van het huis koel te houden en in de winter een hogere isolatiewaarde te bereiken."

De geïsoleerde garagedeuren zijn altijd 40 millimeter dik en voorzien van rondom goed sluitende rubber afdichtingen. Ook tussen de panelen zit een afdichting om een goede isolatie te verkrijgen.

Reparatie en onderhoud

Door de enorme ervaring van meer dan twintig jaar en werkend met alle merken, weet PK Deuren de storing of reparatie snel en vakkundig op te lossen voor een aangename prijs. Ook voeren zij het preventief onderhoud en de verplichte keuring aan de deur vakkundig uit met (indien nodig) een eerlijk reparatieadvies.

Assortiment

PK levert en repareert deuren in alle vormen en maten; van brandwerende deuren tot industriedeuren. Deze specialist werkt aan bedrijfsdeuren, garagedeuren, rolluiken en zonwering en is tevens dealer van Teckentrup Hörmann en Novoferm en levert onderdelen voor alle merken. Het assortiment van PKdeuren bestaat uit garagedeuren, bedrijfsdeuren, brandwerende deuren, zonwering en rolluiken.

Afspraak

Kom eens vrijblijvend langs in de showroom van PKdeuren en bekijk de verschillende deuren. De showroom is op afspraak geopend. De garagedeuren zijn scherp geprijsd en er is voor ieder wat wils. Let op: tot eind december loopt er een actie op de 45-millimeterdeuren.

PK Deuren, Handelsweg 1a in Wervershoof. Telefoon: 0228-526215. E-mail: info@pkdeuren.nl.

Kijk voor meer informatie op www.pkdeuren.nl.