Heerlijke Aziatische gerechten bij Eethuis Sita, met voor ieder wat wils.
Heerlijke Aziatische gerechten bij Eethuis Sita, met voor ieder wat wils. (Foto: aangeleverd)

Thuis genieten van Aziatische gerechten

ZWAAG - Bij Aziatisch Eethuis Sita kunnen klanten de lekkerste gerechten bestellen. Er is een zeer uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Trek in spareribs? Of liever noodles? Of een avondje vegan of vega? Ook dat is mogelijk. Voor de kinderen zijn er kindermenu's met appelmoes.

Aziatisch Eethuis Sita presenteert uitgebreide menukaart

Eethuis Sita is gevestigd op het randje van Zwaag op industrieterrein Zevenhuizen. Mede door de goede ligging aan de provinciale wegen kan het eethuis in een heel groot gebied bezorgen in West-Friesland. Kijk op www.eethuissita.nl voor de bezorggebieden.

Ook voor vegetariƫrs en veganisten

Aanbieding

Elke maand heeft Eethuis Sita speciale aanbiedingen. Deze maand is dat een Koreaanse box. Er is keuze uit een vleesvariant of veganvariant. De vleesvariant bestaat uit Koreaanse gemarineerde spareribs (700 gram), Koreaanse fried chicken, bulgogi (rund) met groenten voor 34,95 euro. De veganversie bestaat uit twee kimchi spring rolls, de veganversie van bulgogi met beef soya-reepjes en Koreaanse fried vega chicken met zoete aardappelen voor 24,95 euro.

Aziatisch Eethuis Sita, Jelle Zijlstraweg 21 in Zwaag. Afhalen is niet mogelijk, het eethuis is uitsluitend een bezorgzaak.

Meer informatie: 0229-315171 en www.eethuissita.nl.