Ron en Leny verzorgen in Hongarije wandel- en yogavakanties.
Ron en Leny verzorgen in Hongarije wandel- en yogavakanties. (Foto: aangeleverd)

Wandel- en yogavakanties in Hongarije

ENKHUIZEN - Ron en Leny Keeman uit Enkhuizen hebben hun draai gevonden in een mooi dorp in het zuidwesten van Hongarije. Hun wandellocatie / gasterij ligt tegen het natuurrijke Mescek-gebergte waar je prachtige wandelingen kunt maken.

Twaalf jaar geleden hebben zij in het dorp Mórágy een oude boerenhoeve gekocht. Eigenhandig hebben zij die in een aantal jaren geheel gerestaureerd en gerenoveerd tot een heerlijk gastenverblijf. Van daaruit organiseren zij sinds 2013 geheel verzorgde wandel- en yogavakanties. Tevens is het mogelijk om een verblijf te boeken in hun gezellige B&B.

Razend enthousiast

Ron en Leny vinden het heerlijk om hun gasten te zien genieten van alles wat zij hen te bieden hebben. De gasten die zij reeds hebben mogen ontvangen zijn razend enthousiast. Dit is te lezen in het online gastenboek op de website: www.wandelenhongarije.nl.

Informatiemiddag

Zondag 20 oktober verzorgen Ron en Leny een informatiemiddag in Enkhuizen op de Harpstraat 12. Aanvang 14.00 uur. Zij laten zien hoe de wandel- en yogavakanties eruit zien. Belangstellenden zijn van harte welkom. Meer informatie: info@wandelvakantiehongarije.nl of 06-51867951.