Bedrijfsleider Jos Gilein bij de showroom in Obdam.
Bedrijfsleider Jos Gilein bij de showroom in Obdam. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Woonbeton en schuimbeton: perfecte combinatie

OBDAM - Schuimbeton West bij Woodstock Vloeren is een professioneel schuimbeton- en vloerenbedrijf, gespecialiseerd in het leveren, storten en afwerken van schuimbetonvloeren zonder of mét vloerverwarming. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht, of het nu gaat om een duurzame fundatievloer van schuimbeton, een hoogrendementsvloer van kompozyt of anhydriet, een strakke woonbetonvloer of een stoere woonbeton.

Met schuimbeton onder de vloer wordt eerst gezorgd voor de perfecte vloer- en bodemisolatie. Nooit meer last van vocht-, tocht- en schimmelproblemen. Vervolgens wordt over het schuimbeton een dekvloer aangebracht. In de meeste gevallen is dit een dekvloer van anhydriet, magnesiet of woonbeton. Desgewenst legt Schuimbeton West ook vloerverwarming aan. Doordat schuimbeton vloeibaar is, verspreidt het zichzelf over de ruimte. Hierdoor bereikt schuimbeton alle gaten en kieren. Het is erg goed bestand tegen vorst, en krimpt het ook bijna niet.

Wie juist níet op zoek is naar een betonnen vloer, kan ervoor kiezen om een dekvloer van anhydriet op het schuimbeton aan te brengen. Op deze vlakke dekvloer kan vervolgens een traditionele eindvloer aangebracht worden, bijvoorbeeld een houten vloer.

De woonbetonvloer bestaat uit een mix van pigmenten, water en mineralen en is een milieuvriendelijk product. Woonbeton is slijtvast, ondoordringbaar, eenvoudig schoon te houden en geleidt ook uitstekend de warmte van vloerverwarming.

Inspiratie opdoen voor designcombinaties? Neem dan eens een kijkje in de showroom in Obdam. Het adres is Meiland 17. Openingstijden: doordeweeks van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.