Open haard brandt bij de Egelantier

WIJDENES - Voor uitbaters Annette en Henk van restaurant de Egelantier is de herfst één van de mooiste gastronomische periodes van het jaar. Pompoenen, paddenstoelen, wild en gevogelte en de truffels worden ook steeds smaakvoller. Kortom, reden genoeg om weer te starten met een nieuwe menukaart.

Met de familie, gezellig met z'n tweeën of met vrienden, een zakelijke bijeenkomst of personeelsavond? In de Egelantier worden gasten gastvrij onthaald. Geniet bij de open haard van een vriendelijke ambiance. De hele avond worden de heerlijkste koude en warme gerechten geserveerd, aangepast aan het seizoen.

Nieuwsgierig? Tot en met zondag 1 december heeft de Egelantier een actie waarbij gasten kunnen proeven van de heerlijke gerechten. Bekijk de advertentie in deze krant. Op afspraak is het ook mogelijk om met een gezelschap vanaf 25 personen te genieten van de diverse arrangementen zoals een brunch, high tea of een koud-warm- en dessertbuffet.

Geen zin om weken van tevoren te stressen voor het kerstdiner? Ga met kerst heerlijk uit eten bij de Egelantier. De open haard brandt en de bedieningsbrigade zorgt voor een feestelijk gedekte tafel. Er is een zesgangen-keuzemenu samengesteld, die binnenkort te zien is op de website. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door het Duo Latin Moves.

Restaurant de Egelantier is dé locatie voor een gezellige kerstborrel of diner met collega's, relaties of medewerkers. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op.

Adres: 't Wuiver 32 in Wijdenes. Telefoon: 0229-501286. E-mail: info@egelantier.net. Kijk ook op www.egelantier.net.