Jochem Feenstra van Connection Systems plaatst een nieuw camerasysteem bij De Baanbreker.
Jochem Feenstra van Connection Systems plaatst een nieuw camerasysteem bij De Baanbreker. (Foto: aangeleverd)

Nieuw camerasysteem voor De Baanbreker

ENKHUIZEN - Bij De Baanbreker in Enkhuizen werden de laatste tijd veel spullen gestolen uit de winkel. Zelf lukte het ze niet om het camerasysteem te repareren. Ze benaderden de Westfriese Uitdaging met de oproep voor een technisch persoon die dat wél zou lukken. Connection Systems uit Venhuizen bood een oplossing.

De Baanbreker biedt korte en langdurige professionele begeleiding aan mensen met psychische klachten of een beperking. Dit doen zij onder andere op de dagbestedingslocatie in Enkhuizen waar zij samen met cliënten zelfgemaakte artikelen verkopen. Helaas constateerden zij dat er de laatste periode veel spullen werden gestolen uit de winkel. Het huidige camerasysteem werkte al een tijdje niet meer.

Monteur Jochem Feenstra van Connection System kon het probleem niet op locatie oplossen, dus nam hij alles mee naar het bedrijf. Daar kwam hij tot de conclusie dat het systeem zwaar verouderd was. Daarom heeft Connection System een nieuwe computer geplaatst met nieuwe software en een aantal full-HD camera's opgehangen. De Baanbreker is erg geholpen met deze oplossing.

De Westfriese Uitdaging is een stichting die het bedrijfsleven koppelt aan maatschappelijke organisaties. In de afgelopen vijf jaar zijn al bijna zevenhonderd succesvolle verbindingen gelegd tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven.