De gedreven Corry, Mark en Nicole hebben hart voor hun vak.
De gedreven Corry, Mark en Nicole hebben hart voor hun vak. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

'Kijken naar wat de klant nodig heeft'

SPANBROEK - De Brilshop, sinds 1922 een familiebedrijf, is al jaren een vertrouwd gezicht in hartje centrum Spanbroek. Corry Barendse, haar dochter Nicole en schoonzoon Mark Oud staan in de gezellige winkel klaar om hun klanten te helpen. "Mensen zien bij ons altijd een vertrouwd gezicht, dat is wel zo prettig", vindt Nicole. Of het nu gaat om contactlenzen, brillen of oogmetingen, bij de Brilshop staat de passie voor het optiekvak centraal. "En dat merken onze klanten ook", gaat Nicole verder. "De klant is natuurlijk koning, maar wij geven de klant niet wat hij vraagt, maar wat hij nodig heeft. Het allerbeste voor onze klanten, dat is wat wij willen."

Brilshop Opmeer: kwaliteit, service en aandacht voor de klant

Bij de Brilshop kunnen klanten altijd langskomen voor een oogmeting/oogdrukmeting of optometrisch onderzoek. "Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we de ogen volledig scannen. Bovendien nemen we daar uitgebreid de tijd voor. Onze optometrist kan na het uitvoeren van de benodigde tests een klant doorverwijzen naar een oogarts, als dat nodig is."

Wie langs wil komen voor een oogmeting of een optometrisch onderzoek, kan via de website of telefonisch een afspraak maken.

Reparaties

Ook voor specifieke reparaties aan brillen is de Brilshop het juiste adres. "We beschikken over een grote voorraad brilonderdelen, zoals pootjes, glazen en neussteuntjes. Hierdoor zijn reparaties in de meeste gevallen mogelijk. Wij doen er in ieder geval graag een stapje extra voor!"

'Gewoon lekker je eigen stijl volgen'

Eigen stijl

De Brilshop heeft altijd een collectie monturen in huis die passen in het huidige modebeeld. "Op dit moment zien we geen echte trend op brillengebied", laat Nicole weten. "Verfijnd rond of juist grof vierkant; bijna alles kan! Gewoon lekker je eigen stijl volgen, daar komt het op neer. En uiteraard kunnen klanten rekenen op ons advies. Wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Met de zevenhonderd monturen die in onze winkel te vinden zijn, is de kans heel groot dat er altijd wel iets moois tussen zit. Wie nog twijfelt, mag een aantal monturen mee naar huis nemen om ze thuis nog eens rustig te passen."

De Brilshop, Gruttostraat 2a in Spanbroek.

Telefoon: 0226-355036.

Meer informatie: www.brilshop.com.