Kunstuitleen Enkhuizen opent deuren

ENKHUIZEN - De Kunstuitleen Enkhuizen opent zaterdag 2 november opnieuw zijn deuren voor iedereen die graag voor een vriendenprijsje kunst in huis heeft. Bij de kunstuitleen kiezen klanten voor 18,50 euro per maand kunstwerken tot een bedrag van 1000 euro om het interieur een speciaal en persoonlijk aanzien te geven. De kunst kan op ieder moment worden omgeruild. Leden sparen vijf euro per maand en kunnen hun spaartegoed gebruiken om werken te kopen wanneer ze maar willen.

De collectie van de kunstuitleen is bijzonder en van hoge kwaliteit. De werken komen uit de collectie van de vroegere kunstuitleen die decennia lang gerund werd door Hugo van Lelyveld en Gerdie Broersen. Vele Enkhuizers zijn ermee opgegroeid en kunnen nu opnieuw prachtig werk in huis halen. De kunstuitleen bezorgt in West-Friesland. Leden kunnen werk op de website uitzoeken en zonder extra kosten laten bezorgen.

Het aanbod is zeer breed, van abstract tot figuratief, van Herman Brood tot Jan Cremer, Corneille en vele andere kunstenaars bekend in binnen- en buitenland. Al het werk is ook te koop. Ook is het mogelijk om kunst in te laten lijsten bij de kunstuitleen.

De Kunstuitleen is gevestigd aan de Westerstraat 40b, geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 (en op vrijdagavond tot 21.00 uur) Meer informatie: www.kunstuitleen-enkhuizen.nl, 06-41761020 en info@kunstuitleen-enkhuizen.nl.

De opening is zaterdag 2 november van 15.00 tot 19.00 uur met om 17.00 uur een introductie in de collectie door Hugo van Lelieveld en een hapje en een drankje.