Erwin Takken (midden) eindigde als tweede bij de nationale Mitsubishi Technician Contest 2019.
Erwin Takken (midden) eindigde als tweede bij de nationale Mitsubishi Technician Contest 2019. (Foto: aangeleverd)

Podiumplaats voor monteur Erwin Takken

HOORN - Bij autobedrijf Peter Ursem in Hoorn werkt een van de beste Mitsubishi-monteurs van Nederland. Erwin Takken eindigde als tweede bij de nationale Mitsubishi Technician Contest 2019, een grootschalig evenement van Mitsubishi Motors Europe.

Mitsubishi-monteurs in heel Europa gaan met elkaar de strijd aan in de nationale competities. De winnaars daarvan kwalificeren zich voor de Europese eindronde. Hier wordt vervolgens gestreden om een plaats in de wereldfinale die in Japan plaatsvindt. Tijdens de zenuwslopende en intensieve Nederlandse finale vol praktijkopdrachten eindigde Erwin op de tweede plaats van de beste Mitsubishi-monteurs van Nederland. Bij de vorige contest in 2017 stond hij ook al in de top 3.

Bij Mitsubishi Motors staat een goede servicekwaliteit hoog in het vaandel. Het merk hecht veel waarde aan de kennis en deskundigheid van technici en investeert daarom veel in educatie en bijscholing. Ook worden werknemers gestimuleerd en beloond om het kennisniveau op peil te houden. De Mitsubishi Technician Contest is daarvan een goed voorbeeld.

Peter Ursem is officiƫle dealer van Hyundai, Mitsubishi en Nissan voor Noord-Holland. Met showrooms in Hoorn, Purmerend, Alkmaar, Schagen en Zaandam is Peter Ursem sinds jaar en dag een betrouwbaar adres voor alles op het gebied van mobiliteit. Naast het aanbieden van nieuwe en gebruikte auto's is Peter Ursem ook een Accu Repair Center voor elektrische en hybride auto's.

Meer informatie op www.peterursem.nl.