Met het programma voor leefstijlverandering leren patiënten hun leven aan te passen na de operatie.
Met het programma voor leefstijlverandering leren patiënten hun leven aan te passen na de operatie. (Foto: aangeleverd)

Nederlandse Obesitas Kliniek helpt bij ernstig overgewicht

REGIO - Gewicht verliezen? Dan helpt de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) hier graag bij. Mensen kunnen hier terecht voor een intensief behandelprogramma en een operatie.

Gezond gewicht voor iedereen haalbaar

Na een zorgvuldige voorbereiding in groepsverband krijgt een patiënt een operatie. Dankzij die operatie is het mogelijk om veel af te vallen. Met het programma voor leefstijlverandering leren patiënten hun leven aan te passen na de operatie. Zij leren wat normaal eten en bewegen is. Daardoor vallen menen niet alleen af, maar verdwijnen ook gezondheidsklachten en neemt de kwaliteit van leven toe. Het dagelijks eet- en leefpatroon verandert positief. Zo krijgen patiënten weer controle over hun gewicht.

Multidisciplinair

De werkwijze van de NOK is professioneel en multidisciplinair. Multidisciplinair betekent dat deskundigen uit verschillende vakgebieden advies geven. Zo wordt een patiënt behandeld door een internist, psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van obesitas en de professionals hebben jarenlange ervaring. Ze overleggen regelmatig over iemands persoonlijke situatie en welke behandeling het beste past. Zo krijgt de patiënt de best mogelijke zorg.

Beste specialisten

NOK gelooft dat een gezond gewicht voor iedereen haalbaar is. In samenwerking met de beste specialisten, maar vooral samen met de patiënt.

Kijk voor vestigingen en meer informatie op www.obesitaskliniek.nl.