Kies nog dit jaar voor een elektrische auto. Heron Auto heeft momenteel nog drie modellen leverbaar.
Kies nog dit jaar voor een elektrische auto. Heron Auto heeft momenteel nog drie modellen leverbaar. (Foto: aangeleverd)

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden bij Heron Auto

REGIO - Elektrische auto's winnen steeds meer terrein en elk jaar neemt het aantal elektrische voertuigen flink toe. In 2019 is echt een doorbraak te zien in elektrisch rijden. Nederland heeft zelfs de hoogste laadpaaldichtheid ter wereld! Niet zo gek gezien de vele voordelen van elektrisch rijden, zowel voor het milieu als voor de rijder. Rijden op elektriciteit is op dit moment echt de schoonste manier van autorijden en duurzaam. Niet geheel onbelangrijk, het is ook fijn voor de portemonnee. Denk hierbij aan een lagere kilometerprijs, verschillende fiscale voordelen en lagere onderhoudskosten.

Range Anxiety? Een mooi Engels woord voor de angst om je reisdoel niet te halen, omdat het rijbereik van je elektrische wagen onvoldoende is. Is die angst nog terecht bij moderne elektrische auto's? Heron Auto gelooft van niet. De actieradius is tegenwoordig goed in orde. Overal in Nederland zijn (snel)laadpunten te vinden. Bij de aanschaf van een elektrische auto kun je tevens direct alles regelen rondom laden, zoals een laadpunt, laadpas én mobiliteit. Voor zakelijk én thuisgebruik. Geen zorgen dus!

Electric Event

Vanwege de groeiende interesse in elektrificering, heeft Heron Auto in juli een Electric Event georganiseerd op de vestiging in Purmerend. Een geslaagde avond met ruim tweehonderd bezoekers, inspirerende gastsprekers en uiteraard de elektrische auto's.

Toekomst

De komende jaren worden elektrische auto's alleen nog maar goedkoper, zuiniger en innovatiever. Bij Volkswagen worden de ID.modellen de komende jaren geïntroduceerd. De ID.3 is hierbij de eerste die in 2020 van de band rolt. Vergeet ook niet de elektrische bedrijfswagens, zoals de reeds geïntroduceerde Volkswagen e-Crafter en de te verwachten I.D. BUZZ. "Audi gaat maximaal voor elektrische mobiliteit en gaat bij de ontwikkeling van volledig elektrische auto's meteen de breedte in, van het compacte segment tot aan de performance-modellen", aldus Pieter Mellema Salesmanager Audi Heron Auto. De introductie van de Audi e-tron GT staat voor 2020 op de agenda, gevolgd door de Q4 e-tron.

Profiteer dit jaar nog

Zoals eerder genoemd zijn er diverse financiële voordelen te behalen. De bijtelling van vier procent zal volgend jaar omhoog gaan naar acht procent. Het is dus slim om dit jaar nog te kiezen voor een elektrische auto. Heron Auto heeft momenteel nog drie modellen leverbaar, voor de snelle beslissers: Volkswagen eGolf, Audi etron 50 en Audi etron 55.

Kom langs in een van de showrooms of kijk op www.heronauto.nl. Maak een proefrit om zelf het elektrisch rijden te ervaren.