Het verkoopteam van Vakgarage Piet Has Automobielen.
Het verkoopteam van Vakgarage Piet Has Automobielen. (Foto: aangeleverd)

Occasionshow bij Piet Has

HOORN - Bij Autobedrijf Piet Has vindt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 november een grote occasionshow plaats. Deze drie dagen staan in het teken van mooie aanbiedingen en kortingen op vele auto's en auto-accessoires.

Vanaf 1972 is Piet Has al actief in de autobranche en sinds 1987 is het bedrijf gevestigd op de Lageweg in Hoorn. Dit autobedrijf is alleen maar gegroeid in de jaren en de showroom is verdubbeld. Er is een werkplaats bijgebouwd en het buitenterrein is enorm zodat er een ruim aanbod aan occasions is. Piet Has is een toonaangevend bedrijf waar het gaat om verkoop, service, onderhoud en betrouwbaarheid met eerlijk gebruikte auto's met BOVAG-garantie. Voor apk-keuringen, banden, regulier onderhoud en seizoenscontroles zijn klanten bij Vakgarage Piet Has al ruim 32 jaar aan het juiste adres.

Combinatie-aanbiedingen

Tijdens de occasiondagen zijn er vele combinatie-aanbiedingen zoals gratis trekhaak en montage, vier nieuwe (all-season) banden of een set winterbanden extra gratis. Extra inruilkorting oplopend tot vijfhonderd euro bij aanschaf van een occasion boven de 4.500 euro en geen inruilkorting t.w.v. vijfhonderd euro bij occasions boven de 4.500 euro.

Iedereen is welkom op de occasionshowdagen bij Piet Has, Lageweg 25 in Hoorn. Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: 0229-215416 of www.piethas.nl.