Sfeervolle kerst bij de Egelantier

WIJDENES - Je kunt natuurlijk weken van tevoren stressen of tijdens de kerstdagen uren in de keuken staan. Wat ook kan? Heerlijk uit eten gaan met familie of vrienden en genieten bij Restaurant de Egelantier.

Hier brandt de open haard en is de sfeer ongedwongen en gemoedelijk. De bedieningsbrigade zorgt voor een feestelijk gedekte tafel en ambiance. De keukenbrigade verzorgt heerlijk eten.

Keuzemenu

Beide kerstdagen wordt een zesgangendiner voor 52,50 euro per persoon geserveerd. Met naar keuze vis of vlees in het voorgerecht en vis, vlees of wild in het hoofdgerecht. Vanaf 18.00 uur is het restaurant geopend voor een aperitief met amuse. Om 18.45 uur gaan de gasten aan tafel voor het diner dat om 19.00 uur geserveerd wordt. Het complete menu is te vinden in de advertentie elders op de pagina, maar ook op egelantier.net of Facebook.

Het duo Latin Moves zorgt beide kerstdagen voor de muzikale entertainment. Verschillende muziekstijlen komen aan bod komen en natuurlijk ontbreekt het kerstrepertoire niet. Er wordt op een aangenaam geluidsniveau gespeeld, zodat gasten nog een prettig gesprek kunnen voeren tijdens het diner. Tijdig reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen.

Restaurant de Egelantier is dé locatie voor een gezellige kerstborrel of diner met collega's, relaties of medewerkers. Restaurant de Egelantier, 't Wuiver 32 in Wijdenes. Informatie via 0229 501286, egelantier.net of info@egelantier.net.