Uitvaartbegeleider Margreet Boendermaker.
Uitvaartbegeleider Margreet Boendermaker. (Foto: aangeleverd)

PC Uitvaart start met inloopspreekuur in Hoorn

HOORN - Alle inwoners van Hoorn en wijde omgeving zijn vanaf donderdag 21 november welkom tijdens een inloopspreekuur dat elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur gehouden wordt in het Uitvaartcentrum en Crematorium aan de Berkhouterweg 26. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgt de bezoeker alle gewenste informatie over uitvaartzaken.

Niet graag denken we na over onze eigen uitvaart of die van onze dierbaren. Toch kan het veel rust geven op de hoogte te zijn van de mogelijkheden en de wensen alvast vast te leggen. Helemaal als men dan ook zeker weet dat de gewenste uitvaart ook financieel bekostigd kan worden. Dit en méér kan ter tafel komen tijdens het inloopspreekuur van PC Uitvaart. Bezoekers hoeven hiervoor geen afspraak te maken. Tijdens het informele inloopspreekuur zijn deskundige uitvaartbegeleiders, Margreet Boendermaker of Maureen Bakker, aanwezig om vragen over de uitvaart te beantwoorden. Zij nemen met bezoekers hun uitvaartverzekering onder de loep, vertellen over de mogelijkheden en weten alles over ontwikkelingen en trends op uitvaartgebied.

Rondleiding

De locatie aan de Berkhouterweg is méér dan alleen een crematorium. Hier kunnen dierbaren opgebaard worden in een 24-uurs kamer. Maar ook een huiskamerafscheid of een multiculturele uitvaart zijn mogelijk. Met diverse ruimtes en aula's is elke vorm van afscheid mogelijk en dat alles onder één dak. Tijdens de inloopspreekuren kunnen bezoekers rondgeleid worden.

Ook mensen die niet zozeer eigen uitvaartwensen hebben, maar net een dierbare zijn verloren, zijn van harte welkom op het inloopspreekuur. Daar vinden zij een bakje troost en een luisterend oor.

Meer informatie of op een ander tijdstip een afspraak maken? Margreet Boendermaker: 06- 21541630 / margreet.boendermaker@pc.nl of Maureen Bakker: 06-10157633 / maureen.bakker@pc.nl .

Uitvaartbegeleider Maureen Bakker.