De collectie van 2019 gaat weg tegen extreem lage prijzen.
De collectie van 2019 gaat weg tegen extreem lage prijzen. (Foto: aangeleverd)

Black Friday tuinmeubeldump bij Hoek VT

BOVENKARSPEL - In het magazijn van Hoek VT (tegenover het winkelpand aan Middenweg 4 in Bovenkarspel) vindt 28, 29 en 30 november een grote Black Friday tuinmeubeldump plaats. Donderdag 28 november is Hoek VT tot 21.00 uur geopend in verband met koopavond.

"We hebben afgelopen zomer al de nieuwe collectie van 2020 ingekocht van 4 Seasons Outdoor", aldus Sander Bollekamp. "Een verbouwing op de eerste etage is noodzakelijk om begin 2020 een goed beeld te kunnen tonen met de laatste trends. De collectie van 2019 staat vanaf 28 november opgesteld tegen extreem lage prijzen. We hebben een tijdelijke showroom ingericht. De tuinsets zijn voorzien van mooie kunstgrasrollen van Zwart Groen om de sfeer van het buitenleven te creëren. Deze kunstgras restantrollen zijn te koop tegen scherpe Black Friday-prijzen."

Hoek VT is al veertig jaar hét adres voor kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen van 4 Seasons met maar liefst tien jaar garantie. "Zelfs tijdens de wintermaanden weten klanten ons te vinden voor de serre, terrasoverkapping of de tuin. De kortingen zijn vanaf 40 procent en lopen op tot 80 procent tijdens deze Black Friday-actie. Wat te denken van een complete loungeset die normaal 2395 euro kost en nu voor slechts 995 euro weg mag? Parasols zijn al leverbaar vanaf 50 euro in allerlei kleuren. De normale condities gelden uiteraard ook tijdens de opruiming, dus inclusief bezorging, montage, snelle levering en garantie. Klanten kunnen gratis nieuwe tuinmeubels bij ons laten opslaan en als het voorjaar begint deze door ons laten bezorgen."

De Black Friday tuinmeubeldump is van donderdag 28 november tot en met zaterdag 30 november. Iedereen is welkom aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel. Telefoon: 0228-520791. Meer informatie: www.hoekvt.nl.