Schipper Jubileum Kerstcross Team in de nieuwe shirts.
Schipper Jubileum Kerstcross Team in de nieuwe shirts. (Foto: aangeleverd)

Schipper Jubileum Team traint voor Kerstcross

OPMEER - In het kader van het vijftigjarig jubileum verschijnt Schipper Kozijnen dit jaar met een team van vijftig hardlopers fit aan de start van Kerstcross Opmeer. Hiervoor heeft het bedrijf een sportieve jubileumactie op touw gezet.

Medewerkers, familie en liefhebbers van de Kerstcross konden zich begin november aanmelden voor zes gratis trainingen door Joost Personal Trainer, inclusief gratis inschrijving voor de Kerstcross. Afgelopen zondagochtend zijn de shirts alvast uitgereikt voor een fraaie gezamenlijke uitstraling. Nog een paar weken te gaan, dan is het Schipper Jubileum Team helemaal klaar voor de Kerstcross op tweede kerstdag!

Inmiddels is de groep op recreatieterrein De Weyver in Hoogwoud al een aantal weken in training bij Joost Personal Trainer. Er wordt gelopen op zowel harde als zachte ondergrond. Er is aandacht voor de looptechniek en de spieren worden flink uitgedaagd met diverse krachtoefeningen. Daarnaast ontvangen de deelnemers iedere week huiswerk om zelf mee aan de slag te gaan.

Afsluiting

In 1969 startte Schipper Kozijnen als klein familiebedrijf en is nu een landelijk opererende organisatie met zeven showrooms. Heel 2019 stond in het teken van het vijftigjarig bestaan. Het jubileum is op diverse manieren gevierd voor klanten, relaties en medewerkers. De actie 'Fit aan de start van de Kerstcross' sluit het jaar mooi af. Meer dan twintig jaar is Schipper Kozijnen namelijk hoofdsponsor van Kerstcross Opmeer. Een fantastisch sportief spektakel voor jong en oud, met deelnemers uit de eigen regio en ver daarbuiten. De organisatie met veel vrijwilligers is in handen van VVS'46, onder auspiciƫn van AV Hera.

Meer informatie: www.kerstcross.nl.