Gratis shoppen bij EP:Beerepoot.
Gratis shoppen bij EP:Beerepoot. (Foto: aangeleverd)

Gratis shoppen bij EP:Beerepoot!

REGIO- De Gezelligste weken komen er weer aan! December is bij uitstek de maand van cadeaus krijgen én geven. EP:Beerepoot doet graag mee aan deze traditie en daarom ontvangt u nu tijdelijk bij heel veel producten een gratis cadeaukaart! Leuk voor uzelf of voor een dierbare. Kom langs en profiteer van deze feestelijke actie. Uw feestdagen begonnen nog nooit zo goed…

Samenzijn staat natuurlijk centraal tijdens deze feestmaand. Heerlijk brunchen of dineren met vrienden en familie, samen kokkerellen. Genieten van (Kerst)films in uw eigen thuisbioscoop, hits streamen via innovatieve audioproducten en elkaar verrassen met cadeaus! EP:Beerepoot draagt daar graag een steentje aan bij en daarom ontvangt u tijdelijk een gratis cadeaukaart bij geselecteerde producten.

Breng de beleving thuis

EP:Beerepoot is al ruim 50 jaar hét adres voor uw elektronica, maar het brede assortiment biedt ook fantastische cadeauartikelen. Denk bijvoorbeeld aan trendy woonaccessoires en sfeervolle lifestyle producten. Ook voor uw Kersdecoratie bent u hier aan het juiste adres! Ervaar de warmte en gezelligheid in onze winkels en breng de beleving bij u thuis.

Workshops

Genieten van een stressvrij Kerstdiner? Een goede voorbereiding helpt. Neem deel aan ons Pre-Kerstdiner; Stap voor stap bereiden we tijdens een 4 uur durende workshop een heerlijk luxe Kerstdiner. Kijk voor de beschikbare data op onze website, maar wees er snel bij. Kom sfeervol shoppen in één van onze zes vestigingen, want ook tijdens de donkere koude dagen is het bij ons warm en knus.

Kijk voor de extra Koopmomenten en gewijzigde openingstijden op www.epbeerepoot.nl.