Afbeelding
(Foto: Jaap Reedijk)

Het Park deze Week

HOORN - Pieter Derks rekent op zijn vrolijke en nuchtere manier af met alles wat wij vanzelfsprekend vinden. Hij wringt de zaken eens goed uit, draait zaken om en bekijkt ze van allerlei kanten. En dan zet hij alles weer op zijn plek. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond!

De VCSD Cabaretprijs-jury over 'Voor wat het waard is': "In de voorstellingen van Pieter Derks was altijd al veel ruimte voor scherpe maatschappijkritiek, maar in 'Voor wat het waard is' koppelt hij dat engagement voor het eerst aan een sterk verhaal uit zijn privéleven. Daardoor weet hij ons nu ook emotioneel aan zich te binden."

Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling op vrijdag 10 januari om 20.15 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@hetpark.nl. Vermeld in het onderwerp regel: 'Park-actie Pieter Derks'. Reageer uiterlijk woensdag 25 december. De winnaars ontvangen een reactie per mail. Kijk voor het volledige theaterprogramma op www.hetpark.nl .