Wie zoekt naar agrarisch onroerend goed, doet er verstandig aan om bij Agriteam Makelaars aan te kloppen.
Wie zoekt naar agrarisch onroerend goed, doet er verstandig aan om bij Agriteam Makelaars aan te kloppen. (Foto: Victor Sassen)

Agriteam Makelaars

REGIO - Wie zoekt naar agrarisch onroerend goed of juist verkoopintenties heeft, doet er verstandig aan om bij Agriteam Makelaars aan te kloppen. De makelaars en taxateurs George van der Velden en Joep Dekker zijn gespecialiseerd in zaken op het gebied van agrarisch onroerend goed in heel Noord-Holland.

De agrarische makelaars en register taxateurs bieden waardevolle ondersteuning bij situaties die te maken hebben met agrarisch onroerend goed. Denk onder meer aan de aan- en verkoopbemiddeling bij grond, agrarische bedrijven, onteigeningen, schaderegelingen, taxaties, de bemiddeling van productie- en fosfaatrechten alsmede emigratiebegeleiding. Onder de naam Landelijk-Wonen.nl begeleiden ze ook de aan- en verkoop van particuliere woningen in de landelijke omgeving.

Het kantoor is gevestigd in Stompetoren (Noordervaart 30a). De makelaars rijden door heel Noord-Holland. Meer informatie: 072-5039797 of mail naar noordholland@agriteam.nl. Bezoek de websites voor het actuele aanbod: www.agriteam.nl en www.landelijk-wonen.nl.