Maria draagt Studio86 over aan Joyce
Maria draagt Studio86 over aan Joyce (Foto: aangeleverd)

Aan alle lieve klanten van Studio86

Een prachtige periode van 24 jaar komt tot zijn einde. Per 1 mei staat niet Maria, maar Joyce op de vertrouwde plek aan de Dorpsstraat 86 in Obdam. En vind je mij vanaf dan in mijn nieuwe kapsalon aan de Luttikoudorp 108 in Alkmaar.

Maria verhuist

Joyce, die ik eerder al drie jaar onder mijn hoede mocht nemen, neemt dan de rol van mij over bij Studio86. Ze heeft, na een mooie periode bij een andere kapper, inmiddels zo veel ervaring opgedaan dat de keuze niet moeilijk was. En met veel vertrouwen in Joyce verwacht ik dat ze een geweldige periode in Obdam tegemoet gaat.

De mooie kans die mij in Alkmaar op het pad is gekomen wilde ik daarbij niet laten lopen. Op loopafstand van mijn nieuwe huis in Alkmaar kan ik met een frisse start beginnen, kortere dagen maken, en weer wat meer tijd voor mezelf en de mensen om me heen vinden.

Frisse start

Via deze weg wil ik alle klanten die door de jaren heen getrouw naar Haarstudio Maria en Studio86 zijn gekomen ontzettend bedanken. En natuurlijk Paula en Joyce, met wie ik voor een lange periode heb samengewerkt, net zo zeer. Jullie hebben mij allemaal de kans gegeven mijn beroep met passie en liefde uit te oefenen! Ik zal jullie, en mijn plekje in Obdam, voor altijd koesteren in mijn hart.