Food-Filmfestival op twee locaties

REGIO - Rotaryclub Koggenland houdt vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart een nieuw evenement: het Food-Filmfestival. Deze eerste editie start op twee locaties: het gastvrije en veelzijdige Villa Groet in Avenhorn en de sfeervolle Brasserie De Grost in Grosthuizen. Het doel van de organisatie is dit unieke festival jaarlijks terug te laten keren op meerdere locaties in heel Koggenland.

Het publiek kan de combinatie van gezelligheid met goed eten verwachten. Op vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag worden vijf films getoond met als rode draad 'voedsel'. Liefhebbers kunnen vrijdag voorafgaand aan de film een 'filmhap' reserveren. Op zaterdag serveert Brasserie De Grost haar gasten een diner tijdens de film. De zondagmiddag is speciaal voor de kinderen. Iedereen kan dan na de film terecht voor een 'filmhap'.

De opbrengst van de films gaat naar het goede doel: de verbouwing van de kinderafdeling van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn, genaamd 'Een thuis in het ziekenhuis'. Uit onderzoek blijkt dat kinderen beter herstellen in een omgeving die voelt als thuis. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina: Een thuis in het ziekenhuis.

Reserveer kaarten voor het festival via www.ffkoggenland.nl, vermeld de favoriete film(s) met of zonder 'filmhap' of kies de zondagmiddag met een (klein)kind.

Enthousiast geworden over het Food-Filmfestival? Sponseren kan. Neem contact op voor de mogelijkheden met info@rotarykoggenland.nl.

Rotary Koggenland is een club gevormd door enthousiaste mensen, waarbij persoonlijke ontwikkeling en inzet voor de (lokale) gemeenschap centraal staan. De leden steken graag de handen uit de mouwen door het organiseren van verschillende evenementen. Door deze te koppelen aan diverse goede doelen biedt de club financiƫle steun. Kijk op de site voor meer informatie.