Het verkoopteam van Bot Mode staat altijd klaar voor haar klanten.
Het verkoopteam van Bot Mode staat altijd klaar voor haar klanten. (Foto: Vincent de Vries / Rodi Media)

Straal als het voorjaar

OPMEER - Zin in iets nieuws? Iets uitbundig? Kom dan dinsdag 9 april naar de modeshow van Bot Mode Opmeer. Iedereen is van harte welkom om de nieuwe dames- en herencollectie te bewonderen die het voorjaar kleurrijk inluidt.

"Tijdens onze modeshow kunnen de dames, maar ook de heren, inspiratie opdoen voor de komende periode. De trend is gezet, iedereen gaat in kleur!", meldt Laura van Bot Mode. "Zoveel kleur! Straal als het voorjaar in de frisse kleuren groen, roze, rood en geel. De stofjes zijn heerlijk soepel, vallen goed om het lijf. Fantastische printjes, onder meer van fleurige bloemen. En het mooie is: de mannen moeten dit keer ook kleur bekennen. Voor hen ook leuke printjes, waar ze zeker mee voor de dag kunnen komen."

Maar voor iemand die niet zo van kleur houdt, is in de winkel genoeg te vinden. Basic kleuren shirt, blouses en broeken. Gewoon jezelf zijn!

Modeshow

Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom. Laura opent het geheel: "Maar daarna houd ik mijn mond, hoor, de modeshow spreekt voor zich. Klanten kunnen deze avond onze kleurrijke nieuwe collectie te bewonderen. Uiteraard krijgen ze een heerlijk drankje daarbij.

En let op!

De eerste vijftig klanten krijgen van ons een luxe goodbag met leuke items van diverse merken. Na de show kan iedereen de winkel in en staat het verkoopteam, Ellen, Marissa, Henriƫtte, Vera en ik, klaar om advies te geven. En kunnen de klanten profiteren van 10% korting op de nieuwe collectie."

Kom naar de modeshow op 9 april. Volgens Laura wordt het een hele gezellige boel. Botmode is gevestigd aan de Breestraat 28 in Opmeer.

Meer informatie is te vinden op www.botmode.nl.