Het team van Peter Koelemeijer Schoenmode.
Het team van Peter Koelemeijer Schoenmode. (Foto: Nancy Holderbeke)

Peter Koelemeijer Schoenmode bestaat dertig jaar

SPANBROEK - Peter Koelemeijer Schoenmode bestaat dertig jaar en daar zijn wij best trots op. In deze woelige tijden waarin heel veel winkels de deuren sluiten en het internet onze grootste concurrent schijnt te worden, hebben wij nog steeds heel veel plezier in het verkopen van schoenen want dat is tenslotte onze passie!

Wie jarig is deelt taart uit

Samen met ons team geven wij de klanten nog steeds een ouderwetse beleving bij het kopen van schoenen. Bij ons heten wij elke klant van harte welkom, nemen zij plaats op de stoelen en wij op het pasbankje.

Goed advies

Wij luisteren naar u als klant en geven u zo goed mogelijk advies. Ook bij pijn of vermoeidheid aan de voeten of beperking van de bewegingsvrijheid door voetklachten kunnen wij u helpen aan goede passende comfortabele, maar uiteraard wel modieuze schoenen.

Wandelschoenen

Wandelen is een van de meest eenvoudige manieren om je gezondheid te onderhouden. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat een wandelschoen goed past. Uitgebreid passen in de winkel is dus absoluut noodzakelijk.

Peter Koelemeijer is met dertig jaar (eigen) ervaring de wandelschoenenspecialist bij uitstek. Ons dertigjarig bestaan zouden wij niet kunnen vieren zonder u als onze trouwe klanten waar wij heel blij mee zijn en wie jarig is trakteert toch?

Van maandag 6 mei tot en met zaterdag 11 mei krijgt elke klant bij aankoop van 69,95 euro weer een overheerlijk ambachtelijke slagroomtaart cadeau.

Leuk om u op één van deze dagen in onze winkel te mogen zien!

Goed passende. comfortabele en modieuze schoenen zijn te vinden bij Peter Koelemeijer Schoenmode, Wuiver 22 in Spanbroek.