Amuse-concert Frank en Zij

AVENHORN - Vocaal ensemble Frank en Zij verzorgt 19 mei om 14.30 uur een concert met een unieke combinatie van zang en spijzen: een amuse-concert.

Het koor heeft veel tijd en energie in dit concert gestoken. Zoals het vaste publiek gewend is, brengt het een aantal moderne nummers ten gehore, maar komen ook bekende evergreens langs. Denk bijvoorbeeld aan Michelle van de Beatles, Something beautiful van Robbie Williams of The shape of you van Ed Sheeran. Aan Nederlandstalig is ook gedacht: onder andere Lef en Zuid-Afrika van Karin Bloemen is te horen.

Wat maakt dit concert verder zo bijzonder? Naast de prachtige klanken van de dames genieten de aanwezigen van hun culinaire kwaliteiten. Bij binnenkomst worden zij verwelkomd met koffie en thee met een petit-four en tussendoor met genoegen eten van smaakvolle amuses, die de dames veelal zelf hebben bereid. Een ware traktatie op elk gebied.

Het concert vindt plaats in de Groene Toren, Het West 19 in Avenhorn. Drankjes tegen betaling te verkrijgen. Kaart à 15 euro reserveren bij Sonja Hoebe, tel. 0229-563430 of via frankenzij@gmail.com.