Ramon Braas van Het Slaaphuys zorgt voor een slaapsysteem dat aan de wensen van de klant voldoet.
Ramon Braas van Het Slaaphuys zorgt voor een slaapsysteem dat aan de wensen van de klant voldoet. (Foto: aangeleverd)

Decennia lang Het Slaaphuys

DE GOORN - Het SlaapHuys is een actief bedrijf met een flexibele instelling en een persoonlijke benadering. De bedden- en linnenspeciaalzaak wordt gerund door Ramon Braas. Zijn aanpak is: service, naar de klant luisteren en een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding staan hoog in het vaandel. "Wij zijn trots dat dit door de consument na ruim negentig beoordelingen wordt gewaardeerd met een hoog cijfer, namelijk 9,2", laat Ramon weten.

Gewenste resultaat bereiken

Een aanpak die zich uit in zorg, aandacht en tijd voor iedere klant om zo het gewenste resultaat te behalen. "Wij geven duidelijke uitleg over alle producten, wat deze inhouden en wat een klant daarvan kan verwachten. We verkopen niet zomaar een marketingnaam zonder inhoud, maar een slaapsysteem dat aan de wensen van de klant voldoet."

De leveranciers waar Het Slaaphuys mee werkt, leveren hoogwaardige, maar wél betaalbare kwaliteit. "Wij hebben geen acties zoals twee halen, één betalen of ineens 1.000 euro van de prijs afhalen. Wij werken met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en leveren daarbij veel extra service. U krijgt vijf tot tien jaar fabrieksgarantie en negentig dagen omruilgarantie." Fabrikanten waar het de bedden- en linnenspeciaalzaak onder meer mee werkt zijn Avek, Van Cadsand, Ultima, Hasena, Vroomshoop, Polypreen, Mintjes sleepline, Wonderland en Boxspring design.

"Naast onze slaapafdeling hebben wij een bedlinnen-afdeling, vele artikelen met betrekking tot slaapcomfort. Onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, dekbedden, kussens en dekens. Alles is op voorraad in zeven kleuren. Zit uw kleur of maat er niet tussen, dan hebben wij deze binnen 48 uur voor u in huis. Wist u dat u onze kussens altijd vrijblijvend thuis mag testen? Ik nodig iedereen van harte uit in mijn winkel, dan kan ik u een goed en vertrouwd advies geven", besluit Ramon.

Het SlaapHuys is gevestigd aan Wieder 35 in De Goorn, in pand ROKO. Stap eens binnen en vraag om meer informatie over de aangeboden producten.

Stap eens binnen voor een goed advies