Opmeer viert vrijheid

REGIO - De inwoners van de gemeente Opmeer herdenken in 2020 dat de Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden is beëindigd. Samen vieren dat zij sindsdien weer in vrijheid leven, in het besef dat ze samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven.

Samen vieren

De gemeente Opmeer wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Toneelvereniging Schakels, Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Opmeer en Opmeer Actief trekken de kar.

Ook iets organiseren? De gemeente wil een programma samenstellen voor alle inwoners van Opmeer. Van jong tot oud. De komende maanden werkt ze hard om het programma in te vullen. En daarbij is ook hulp van een vereniging of organisatie nodig. Wie ook een activiteit wil organiseren, dat niet in de periode van 30 april tot en met 5 mei wordt gehouden, geef dat aan bij de gemeente. Plannen of ideeën aanmelden kan via www.opmeeractief.nl. Graag voor 1 juli, dan is er nog voldoende tijd om de activiteiten op elkaar af te stemmen of de krachten te bundelen? Vragen? Stuur een e-mail naar bovenstaand e-mailadres.