Krankzinnig lage prijzen tijdens de lappendag in Opmeer.
Krankzinnig lage prijzen tijdens de lappendag in Opmeer. (Foto: Shutterstock)

'Shop till you drop' tijdens lappendag

OPMEER – In het centrum van Opmeer/Spanbroek wordt maandag 27 mei de traditionele lappendag gehouden. Rondom het Wuiver, Herenweg, Breestraat en Lindegracht staan tientallen kramen opgesteld.

Profiteer van alle koopjes

De jaarlijkse lappendag in Opmeer, met veel marktkramen en koopjes, is een must voor iedere West-Fries. In het centrum van Spanbroek presenteren de marktkraamhouders aantrekkelijke Lappendagacties. Wat is er leuker om gezellig te winkelen met moeder, dochter of een vriendin? Koopjes scoren voor waanzinnig lage prijzen?

De lappendag van Opmeer is voor velen een dag waar het hele jaar naar wordt uitgekeken. Gezelligheid, lekker eten op een terrasje of in een leuk eettentje.

Gewoon, samen een prachtige dag maken en met zoveel mogelijk thuis komen voor zo weinig mogelijk geld. 'Shop till you drop'!

Gezellig shoppen in winkelhart

Kom voor leuke koopjes en goede aanbiedingen dus maandag 27 mei naar het centrum van Spanbroek. De markt gaat om 08.00 uur open.

Om verkeersproblemen te voorkomen kan men het beste de fiets pakken, want het autoverkeer wordt omgeleid en er mag niet geparkeerd worden op de route.

Kom naar de lappenmarkt en scoor koopjes, koopjes, koopjes!