Vissie voor een Missie

DE WEERE - Deelnemers hebben al twee vrijdagavonden van de reguliere wedstrijd achter de rug en nog drie te gaan. De jaarlijkse Vissie voor een Missie op 28 juni is daar een onderdeel van.

Wederom voor de goede doelen die de laatste jaren een mooi bedrag kregen gedoneerd, te weten: het werk van zuster Wever, stichting Pater Spil in Oeganda en voor stichting June in Gambia. De donaties konden de doelen goed gebruiken.

De organisatie wil graag bij alle wedstrijden veel deelnemers verwelkomen, maar tijdens Vissie voor een Missie des te meer. Zij zoekt een leuke stek om te vissen en na de wedstrijd vindt de prijsuitreiking, een grote verloting alsmede een kleine veiling plaats in café 't Centrum, aan de Driestedenweg. Voor jong en oud een gezellige avond. Wie niet deelneemt aan de wedstrijd is evengoed van harte welkom in het café.

Het bestuur van Wit-Zwart hoopt dit jaar weer veel geld aan deze doelen te doneren en hoopt dat er veel deelnemers zijn. Met hun aanwezigheid en medewerking zal het zeker een succesvolle avond worden. Inschrijven voor de wedstrijd vanaf 18.15 tot 19.00 uur in het café "t Centrum. Het inschrijfgeld voor volwassenen bedraagt 4 euro en voor kinderen 2 euro.