Bestuur bij het uitdelen tickets! Aankondiging opening door Rob en Emiel.
Bestuur bij het uitdelen tickets! Aankondiging opening door Rob en Emiel. (Foto: aangeleverd)

Super openingsact Huttendorp

URSEM - Nederlands kampioenen goochelen Rob en Emiel open Huttendorp Ursem op 15 juli om 09.00 uur. Daarna vindt het evenement nog op 16 en 17 juli plaats.

Binnenkort barst Huttendorp Ursem H'UT MYSTERIE los. Kraak de kluis, ontdek het mysterie van de Batter, het Labyrint en een heuse Escaperoom zorgen voor een zeer spannend en mysterieus Huttendorp!

Natuurlijk draait het tijdens Huttendorp in eerste instantie om het bouwen. Zeventien groepjes van tien kinderen en twee begeleiders ontwerpen en bouwen daarna een prachtige hut op een groot speelterrein in Ursem. Met materialen zoals pallets, zeil, verf, spijkers etc. worden de meest prachtige hutten gebouwd. 's Middags worden er verschillende leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd. Ofwel drie dagen lang kunnen de kinderen samen timmeren, knutselen, dansen, spelletjes doen en natuurlijk wil iedereen de verkiezing van het mooiste Huttendorp bouwwerk winnen. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door ruim zestig vrijwilligers die elke dag goed door de organisatie verzorgd worden.