Open dag fitnessclub

MONNICKENDAM - Wie is er klaar voor om fit te worden? De vakantiekilo's eraf sporten? Kom zondag 15 september naar de open dag van Fitnessclub Monnickendam, Wilhelminalaan 56 in Monnickendam.

Start met een fitheidstest en aan de hand van de resultaten en doelstellingen, wensen en mogelijkheden, wordt een persoonlijk programma opgesteld tijdens de eerste introductieles. Met een fitnesscoach speciaal samengestelde oefeningen doen, vervolgens intensieve begeleiding bij de volgende lessen, volgens een trainingsschema, een meetafspraak en conditietest met fitheidstest. De voortgang wordt goed in de gaten gehouden en indien nodig bijgestuurd.

Fitness, volgen van groepslessen of yoga? Probeer het eens. Een abonnement is namelijk voor drie maanden en daarna maandelijks opzegbaar. Of tijdelijk stopgezet worden, bijvoorbeeld met vakanties.

Actie

Wie zondag 15 september tussen 10.00 en 16.00 uur inschrijft (of via de website) als nieuw lid hoeft geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 25,-. En één maand gratis sporten.

Meer weten? Kijk op Instagram. Facebook of www.fitnessclubnederland.nl/clubs/Monnickendam.