Meer weten over wijn? Aanmelden voor de wijncursus in De Brink kan nog.
Meer weten over wijn? Aanmelden voor de wijncursus in De Brink kan nog. (Foto: aangeleverd)

OBDAM - De scholen zijn begonnen en binnenkort gaat het nieuwe cursusseizoen in De Brink, Dorpstraat 155 in Obdam, van start. De Brink biedt de mogelijkheid om een proefles te volgen zodat u zeker bent van uw keuze. Bovendien bestaat bij de meeste cursussen de mogelijkheid om in te stromen in een bestaande groep.

Advertorial

Nieuw cursusseizoen in De Brink van start! Aanmelden is nog mogelijk!

Wijncursus

Naast het huidige aanbod, start binnenkort met een wijncursus. Geen wijnproeverij of 'high wine', maar een cursus waarmee een landelijk examen kan worden afgelegd en u een wijnoorkonde of wijnbrevet kunt behalen. De cursus is voornamelijk bedoeld voor de echte wijnliefhebbers die meer willen weten over herkomst, druiven, wijnbereiding en de combinatie met spijzen. De cursus wordt gegeven door Caroline Cocheret, bevlogen wijndocent en Register Vinoloog van Wijneducatie Nederland. Zij verandert, met haar kundige en enthousiaste manier van educatie, uw wijnbeleving voor altijd. Kosten: 250 euro voor vijf avonden (vrijdag) van 19.30 tot 22.30 uur. Bij de prijs inbegrepen zijn de wijnen, materiaal, een cursusboek van 30 euro, kaas en brood. Start cursus: 13 september 2019.

Cursus Mandala tekenen

Leven vanuit je Eigen Authentieke Kracht. Deze workshop bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur. Durf te leven vanuit je eigen Authentieke kracht? Heb je de moed om te leven zoals je graag zou willen? Weet je hoe je je eigen geluksleven kunt leven? Ben je nieuwsgierig en wil je jouw bewustzijn vergroten?

In deze workshop ga je op reis met jezelf. Je gaat op zoek naar wie jij van oorsprong bent. Het begint met het onderzoeken van je eigen grenzen op elk niveau: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Daarnaast zijn er ook oefeningen/visualisaties ter ondersteuning van het theoretische gedeelte. Bovendien is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen. Je krijgt informatie en handvatten om bij jouw kracht te leren komen; de kracht die in een ieder van ons aanwezig is. Dat kan je rust en vrijheid geven om weer te leven en te handelen naar wie jij van oorsprong bent.

Bij voldoende deelnemers gaat de cursus vanaf 30 september, op donderdagavond, van 19.30 tot 21.00 uur een beginnersgroep van start. Ook op 7, 14 en 28 oktober en 4 november. Er is nog plaats!

De prijzen per cursus worden vanaf september 2019 met 10 euro verhoogd in verband met de stijgende vaste kosten (gas/water/licht/electra).

Aanmelden kan via www.debrinkobdam.nl, waar het gehele cursusaanbod te vinden is.

Informatie: Carin Vagevuur; carin.vagevuur@debrinkobdam.nl of Chantal Nooij; chantal.nooij@debrinkobdam.nl.