Mannen in kerk aan het werk bij Accordando

SPIERDIJK - Mannen aan het werk bij Accordando is het thema van het concert van vocal group Men@Work en fanfare Accordando op zaterdag 19 oktober om 20.00 uur in de kerk van Spierdijk. Een unieke combinatie van zang en muziek.

Men@Work bestaat uit twaalf getalenteerde mannen uit diverse West-Friese dorpen die zingen als hun passie hebben. De groep zingt meerstemmig met zowel diepe bassen als hoge tenoren. Het koor heeft de bekende musicus Frank Hoebe als dirigent en zijn fraaie arrangementen staan garant voor originaliteit en mooie harmonieën. Sommige nummers worden ondersteund door het virtuoze pianospel van Frank, andere nummers worden a-capella gezongen. Het repertoire is heel veelzijdig. Het koor laat 19 oktober horen met alle stijlen overweg te kunnen.

Fanfare Accordando uit Spierdijk en omstreken bestaat uit zo'n 25 enthousiaste muzikanten. Het orkest richt zich de laatste jaren op het geven van concerten, ook in samenwerking met Excelsior Andijk als het Highland Orchestra. Onder leiding van de vakkundige dirigent Nick Hoogland weet het orkest van elk concert iets moois te maken. Ook Accordando kan met vele muziekstijlen overweg en het repertoire is heel veelzijdig wat deze avond te horen is.

Zowel de mannen van Men@Work als de muzikanten van Accordando gaan nog even hard aan het werk om er een prachtig concert van te maken. De entreeprijs bedraagt 10 euro. Reserveren kan bij Ko Veken, tel. 06-13065260.