Martijn Croese (l) van Pearle Opticiens nam Osinga Avenhorn over.
Martijn Croese (l) van Pearle Opticiens nam Osinga Avenhorn over. (Foto: aangeleverd)

Feest! Opening Pearle Opticiens

AVENHORN - Osinga Avenhorn is 27 september overgenomen door Pearle Opticiens. De winkel opent vrijdag 11 oktober feestelijk haar deuren aan de Vijverhof 5. De nieuwe eigenaar is Martijn Croese, hij is naast opticien en contactlens-specialist ook optometrist en heeft al vele jaren ervaring in de optiek. Martijn is momenteel al eigenaar van twee Pearle-winkels in Hoorn.

Familiebedrijf

Martijn leidt, samen met zijn broer Bart, de winkel in Avenhorn. Voor Martijn is dit zijn derde Pearle winkel. Hij is al trotse eigenaar van de Pearle winkels in Hoorn, waarvan er één al meer dan 25 jaar bestaat. Tevens opent hij eind oktober een vierde Pearle winkel in Hoogkarspel. Martijn heeft al tientallen jaren ervaring binnen de optiek, de inwoner uit Hoorn heeft als doelstelling om met de nieuwe winkel in Avenhorn iedereen uit het dorp en omgeving te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige zichtoplossing.

Altijd Welkom Service

Iedereen écht blij

Meteen vanaf de opening draait hier alles om goede service en deskundig advies. "We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel uitstapt met precies de juiste bril of lenzen."

Afgaande op hun enthousiasme en expertise gaan ze daar ongetwijfeld in slagen.

"Vanzelfsprekend staan onze deskundige opticiens en contactlens-specialisten altijd klaar, bijvoorbeeld voor een gratis professionele oogmeting. Of voor een opknapbeurt van jouw bril, ook als je die niet bij Pearle hebt gekocht: de Altijd Welkom Service."